ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Η παραίτηση Μπάιντεν από την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ ήταν καθαρό πραξικόπημα»

«Οι Δημοκρατικοί του είπαν: "Φεύγεις. Είσαι πολύ κάτω στις κάλπες"» δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος

Ν.Τραμπ: «Η παραίτηση Μπάιντεν από την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ ήταν καθαρό πραξικόπημα»

Το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ πραγματοποίησε το πρώτο πραξικόπημα στην ιστορία των ΗΠΑ αναγκάζοντας τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από τις επερχόμενες εκλογές, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι Δημοκρατικοί διοργάνωσαν πραξικόπημα κατά του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Πήγαν κοντά του και του είπαν: “Φεύγεις. Έχεις πέσει χαμηλά στις κάλπες”» είπε στο Fox News.

Ο πρώην αρχηγός του κράτους πρόσθεσε ότι αυτό «ήταν πραξικόπημα, το πρώτο από τους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών».

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούνταν από τον Τζο Μπάιντεν, αλλά μετά την αποτυχία του στην τηλεμαχία του Ιουνίου με τον Τραμπ, οι εκκλήσεις προς τον νυν αρχηγό του κράτους να εγκαταλείψει τον αγώνα έγιναν πιο δυνατές μεταξύ των Δημοκρατικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 21 Ιουλίου, αποφάσισε να αποσυρθεί από τον αγώνα και να υποστηρίξει την Χάρις για το ανώτατο αξίωμα της πολιτείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.