ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Ν.Τράμπ-Κ.Χάρις: Πρόσκληση του Fox για δεύτερη τηλεμαχία

Η πρόσκληση αναφέρεται για ντιμπέιτ στα τέλη Οκτωβρίου

Ν.Τράμπ-Κ.Χάρις: Πρόσκληση του Fox για δεύτερη τηλεμαχία

Οι υποψήφιοι των προεδρικών εκλογών Ν.Τράμπ και Κ.Χάρις προσκλήθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο, Fox News, για να συμμετάσχουν σε μια δεύτερη τηλεμαχία, στις 24 ή τις 27 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Η πρώτη τηλεμαχία μεταξύ του Ρεπουμπλικάνου Ν.Τραμπ και της Δημοκρατικής Κ.Χάρις έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη μέχρι τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και απέρριψε μια πρόσκληση του CNN για ντιμπέιτ στις 23 Οκτωβρίου, την οποία είχε αποδεχθεί η Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωσή του το Fox λέει ότι μια δεύτερη τηλεμαχία «θα έδινε την ευκαιρία στον κάθε υποψήφιο να κάνει την τελική παρουσίαση των επιχειρημάτων του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.