ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ν.Τραμπ και Τ.Μπάιντεν έγιναν «πρωταγωνιστές» στο Matrix (βίντεο)

Το βίντεο τεχνητής νοημοσύνης είναι εμπνευσμένο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ

Ν.Τραμπ και Τ.Μπάιντεν έγιναν «πρωταγωνιστές» στο Matrix (βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν έγιναν «πρωταγωνιστές» σε ένα βίντεο τεχνητής νοημοσύνης, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Matrix.

Στο ρόλο του Neo, του Εκλεκτού του Μάτριξ εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ και στον ρόλο των ξανθών εξωγήινων ρομπότ agent smiths ο Τζο Μπάιντεν.

Στο βίντεο τεχνητής νοημοσύνης απεικονίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ να δέχεται σφαίρες από τον Τζο Μπάιντεν και να τις αποκρούει όπως ο Neo στην ταινία Matrix.

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει να παλεύουν και τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ να εξολοθρεύει τον Τζο Μπάιντεν με χαρακτηριστική άνεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.