ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Ο Ζελέσνκι είναι ένας από τους καλύτερους πλασιέ που έχω δει ποτέ – Κάθε φορά που έρχεται του δίνουμε 100 δισ.»

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να αφήσει αυτόν τον πόλεμο να ξεκινήσει», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

Ν.Τραμπ: «Ο Ζελέσνκι είναι ένας από τους καλύτερους πλασιέ που έχω δει ποτέ – Κάθε φορά που έρχεται του δίνουμε 100 δισ.»

Mερίδιο ευθύνης για τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία έριξε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να αφήσει αυτόν τον πόλεμο να ξεκινήσει», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον YouTuber Πάτρικ Πετ – Ντέιβιντ, καταλογίζοντας στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Μάρτιο του 2022. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Ουκρανό πρόεδρο, «έναν από τους καλύτερους πλασιέ».

Για ακόμη μια φορά, ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διατύπωσε ενστάσεις σχετικά με την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο. «Θεωρώ πως ο Ζελέσνκι είναι ένας από τους καλύτερους πλασιέ που έχω δει ποτέ. Κάθε φορά που έρχεται, του δίνουμε 100 δισ. δολάρια – ποιος άλλος πήρε τόσα χρήματα στην ιστορία; Αυτό δεν έχει προηγούμενο», είπε.

Σημείωσε πάντως ότι αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να βοηθήσει την Ουκρανία, αφού αισθάνεται «πολύ άσχημα για αυτούς τους ανθρώπους». Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, ο γερουσιαστής του Οχάιο Τζέι-Ντι Βανς, έχει ταχθεί σθεναρά κατά της παροχής βοήθειας στην Ουκρανία.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τραμπ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι εάν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ ο πόλεμος αυτός δεν θα ξεσπούσε. Σημείωσε ότι πόλεμος δεν ξέσπασε στα τέσσερα χρόνια που ήταν στον Λευκό Οίκο και «δεν θα συνέβαινε ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβεβαίωσε ότι εφόσον κερδίσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, θα μπορέσει να τερματίσει τον πόλεμο πριν από την τελετή ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.