
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του στις ΗΠΑ για τον «Μήνα ιστορίας της Γυναίκας» μίλησε επιτέλους την γλώσσα της αλήθειας για τους τραβεστί: «Όσες εγχειρήσεις και χημικές επεμβάσεις και να κάνετε, δεν θα γίνετε ποτέ γυναίκες»!
Δηλαδή είπε το αυτονόητο και έβαλε «τα πράγματα στην θέση τους» σε μία χώρα που είχε χάσει την ισορροπία της, ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και επέτρεψε να καταταγούν στις ένοπλες δυνάμεις της, 15.000 τραβεστί.
Trump: “No matter how many surgeries you have or chemicals you inject, if you are born with male DNA in every cell of your body, you can never become a woman. You’re not gonna be a woman.” pic.twitter.com/1LUqUOVKkF
— Aaron Rupar (@atrupar) March 26, 2025
Συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στο κομμάτι του αθλητισμού και το γεγονός ότι επιτρέπεται σε διεμφυλικούς να συμμετέχουν σε αγώνες γυναικών, είπε το εξής:
«Τα φύλα είναι δύο. Διαφωνεί κανείς; Το 98% συμφωνεί. Αφήστε το 2% να λέει. Όσες επεμβάσεις και να κάνετε, δεν θα γίνετε ποτέ γυναίκα. Το DNA σε κάθε κύτταρό σας αν είστε άνδρας, δεν θα γίνει ποτέ γυναικείο»!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.