ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: Σε… συναυλία κατέληξε η ομιλία το στη Φιλαδέλφεια – «Το έριξε» στον χορό (βίντεο)

Οι «παραγγελιές» που άκουσε

Ν.Τραμπ: Σε… συναυλία κατέληξε η ομιλία το στη Φιλαδέλφεια – «Το έριξε» στον χορό (βίντεο)

Στη μουσική και το χορό «το έριξαν» σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την κυβερνήτη της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, προκειμένου να αναφερθεί σε θέματα όπως ο πληθωρισμός, η εξωτερική πολιτική και το μεταναστευτικό, αλλά στο τέλος κατέληξαν και οι δύο να παραμένουν στη σκηνή και να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής

Η συγκέντρωση ήταν περιπετειώδης από την αρχή καθώς δύο από τους παριστάμενους λιποθύμησαν.

«Αυτοί οι δύο που λιποθύμησαν είναι πατριώτες και τους αγαπάμε. Και εξαιτίας τους καταλήξαμε με καλή μουσική, σωστά;» σχολίασε ο Τραμπ λίγο πριν αναχωρήσει από τη συγκέντρωση.

Οι μουσικές επιλογές στη συγκέντρωση του Τραμπ ξεκίνησαν από το Ave Maria με τον Λουτσιάνο Παβαρότι μέχρι το It’s A Man’s World του Τζέιμς Μπράουν, το November Rain των Guns N’ Roses και το Memory από το μιούζικαλ Cats του Άντριου Λόιντ Βέμπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση των δύο οπαδών του Τραμπ που λιποθύμησαν με τον ίδιο να αρκείται στο ότι είναι «οκ» και να προσθέτει ότι η αίθουσα δεν διέθετε κλιματισμό «επειδή ήταν πολύ ακριβός λόγω του πληθωρισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.