Στη μουσική και το χορό «το έριξαν» σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την κυβερνήτη της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, προκειμένου να αναφερθεί σε θέματα όπως ο πληθωρισμός, η εξωτερική πολιτική και το μεταναστευτικό, αλλά στο τέλος κατέληξαν και οι δύο να παραμένουν στη σκηνή και να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής

">

Η συγκέντρωση ήταν περιπετειώδης από την αρχή καθώς δύο από τους παριστάμενους λιποθύμησαν.

«Αυτοί οι δύο που λιποθύμησαν είναι πατριώτες και τους αγαπάμε. Και εξαιτίας τους καταλήξαμε με καλή μουσική, σωστά;» σχολίασε ο Τραμπ λίγο πριν αναχωρήσει από τη συγκέντρωση.

Οι μουσικές επιλογές στη συγκέντρωση του Τραμπ ξεκίνησαν από το Ave Maria με τον Λουτσιάνο Παβαρότι μέχρι το It’s A Man’s World του Τζέιμς Μπράουν, το November Rain των Guns N’ Roses και το Memory από το μιούζικαλ Cats του Άντριου Λόιντ Βέμπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση των δύο οπαδών του Τραμπ που λιποθύμησαν με τον ίδιο να αρκείται στο ότι είναι «οκ» και να προσθέτει ότι η αίθουσα δεν διέθετε κλιματισμό «επειδή ήταν πολύ ακριβός λόγω του πληθωρισμού».