ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Το χθεσινό ντιμπέιτ ήταν στημένο από το ABC υπέρ της Κ.Χάρις αλλά και πάλι έχασε»

Ζήτησε ζήτησε μποϊκοτάζ στους δίσκους της Τ.Σουίφτ για την υποστήριξή της στην δημοκρατική αντίπαλό του

Ν.Τραμπ: «Το χθεσινό ντιμπέιτ ήταν στημένο από το ABC υπέρ της Κ.Χάρις αλλά και πάλι έχασε»

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το χθεσινό ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Δημοκρατικής αντιπάλου του, αλλά «και πάλι έχασε»!

«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν κοιτάς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», είπε ο Τραμπ για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν την τηλεμαχία και ξαναρωτούσαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο για τις θέσεις του καταπίνοντας «αμάσητα» ότι έλεγε η Κ.Χάρις.

Παράλληλα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος «επιτέθηκε» στην Αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ που ανακοίνωσε χθες δημόσια πως θα ψηφίσει την Χάρις.

Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά ότι η Σουίφτ θα «πληρώσει το τίμημα με την πτώση των πωλήσεων της» για την υποστήριξή της στην δημοκρατική αντίπαλό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήμουν οπαδός της Τέιλορ Σουίφτ (…) Φαίνεται να υποστηρίζει πάντα έναν Δημοκρατικό και πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα για αυτό στην αγορά μουσικών πωλήσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.