ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νάιτζελ Φάρατζ: «Άχρηστες οι υποσχέσεις για ασφάλεια του εμβολίου κατά COVID-19»

Καλεί για μαζική έρευνα σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19

Νάιτζελ Φάρατζ: «Άχρηστες οι υποσχέσεις για ασφάλεια του εμβολίου κατά COVID-19»

Σε πρόσφατη συμμετοχή του σε εκπομπή του GB News, ο Νάιτζελ Φάρατζ εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων κατά του COVID-19 και ζήτησε μαζική έρευνα για τις παρενέργειες που έχουν προκαλέσει.

Ο Φάρατζ τόνισε ότι οι εμβολιασμοί δεν πέρασαν από τις κανονικές δοκιμές για τα εμβόλια και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι πολλοί ηλικιωμένοι έχουν λάβει μέχρι και επτά δόσεις.

Ο Φάρατζ σημείωσε ότι όλα τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες, αλλά φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για τον αριθμό των νέων ανδρών που έχουν αναπτύξει μυοκαρδίτιδα και άλλες καρδιακές παθήσεις μετά τον εμβολιασμό. 

«Χρειάζεται να γίνει μια μαζική έρευνα, όχι μόνο για τις βλάβες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο, αλλά και για τις διαδικασίες έγκρισης και δοκιμών» δήλωσε χαρακτηριστικά​​.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φάρατζ κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει δράση και να διερευνήσει τους ισχυρισμούς σχετικά με τις σοβαρές παρενέργειες και τις διαδικασίες έγκρισης των εμβολίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.