ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα γκάφα σε ομιλία του μεγαλώνει τη ανησυχία για την υγεία του Τ.Μπάιντεν (βίντεο)

«Με λένε Τζο Μπάιντεν και είμαι ο σύζυγος του Τζο Μπάιντεν», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Νέα γκάφα σε ομιλία του μεγαλώνει τη ανησυχία για την υγεία του Τ.Μπάιντεν (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, προχώρησε σε μια νέα γκάφα κατά τη διάρκεια ομιλίας του, η οποία μεγαλώνει τη ανησυχία για την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε: «Με λένε Τζο Μπάιντεν και είμαι ο σύζυγος του Τζο Μπάιντεν».

Πριν από λίγες μέρες είχε κάνει και άλλο φραστικό λάθος καθώς μπέρδεψε το φύλο του και μαζί με αυτό το χρώμα του και την φυλή του αφού θεώρησε τον εαυτό του ως «την πρώτη μαύρη αντιπρόεδρο τον ΗΠΑ».

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανη που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα… που υπηρέτησε μαζί με μαύρο πρόεδρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περήφανος που συνεργάζομαι με την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε γιατί είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.