ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νικαράγουα: Επίσημη επίσκεψη από τον πρόεδρο του ρωσικού Κοινοβουλίου

Εκπροσωπεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν

Νικαράγουα: Επίσημη επίσκεψη από τον πρόεδρο του ρωσικού Κοινοβουλίου

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, Βιατσεσλάβ Βολόντιν, έφτασε στη Νικαράγουα, εκπροσωπώντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στους εορτασμούς για την 45η επέτειο της Επανάστασης των Σαντινίστας.

Ο Βολόντιν θα απευθύνει λόγο στο κοινοβούλιο της Νικαράγουας και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης, Γκουστάβο Πόρρας Κορτές.

Κατά την επίσκεψή του, θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Νικαράγουας και η ανάπτυξη του διακοινοβουλευτικού διαλόγου.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τη ρωσική αποστολή προσγειώθηκε νωρίς το πρωί τοπική ώρα στο διεθνές αεροδρόμιο Augusto C. Sandino. 

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Κρατικής Δούμας, «ο Βολοντίν θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στις τελετουργικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην 45η επέτειο της Λαϊκής Επανάστασης των Σαντινίστας που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουλίου στη Μανάγκουα».

«Κατά την επίσκεψη εργασίας του προέδρου της Κρατικής Δούμας θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Νικαράγουας, καθώς και περαιτέρω ανάπτυξη του διακοινοβουλευτικού διαλόγου» προστίθεται.

«Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης της Νικαράγουας. Μια συνάντηση μεταξύ του Βιάτσεσλαβ Βολοντίν και του Προέδρου της Συνέλευσης Γκουστάβο Πόρρας Κορτές πρόκειται επίσης να πραγματοποιηθεί» ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.