ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Ντ.Τραμπ για τη νέα προσπάθεια δολοφονίας του: «Υπάρχουν πολλοί παράφρονες ακροαριστεροί εκεί έξω και είναι πολύ επικίνδυνοι»

«Ο στρατός πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ενάντια στον εσωτερικό εχθρό»

Ντ.Τραμπ για τη νέα προσπάθεια δολοφονίας του: «Υπάρχουν πολλοί παράφρονες ακροαριστεροί εκεί έξω και είναι πολύ επικίνδυνοι»

«Πάντα λέω ότι έχουμε δύο εχθρούς. Έχουμε τον εχθρό από έξω και έχουμε τον εχθρό από μέσα. Και ο εχθρός από μέσα, κατά τη γνώμη μου, είναι πιο επικίνδυνος από την Κίνα, τη Ρωσία και όλες αυτές τις χώρες», είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στο Fox News.

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι άνθρωποι στο εσωτερικό της χώρας. Έχουμε πολύ κακούς ανθρώπους. Έχουμε τρελούς ανθρώπους, παράφρονες ακροαριστερούς», πρόσθεσε.

«Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ εύκολα αν είναι απαραίτητο από την Εθνοφρουρά ή, εάν είναι πραγματικά είναι αναγκαίο, από τον στρατό», δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Η Εθνοφρουρά είναι ένα στρατιωτικό αμυντικό σώμα, που συνδέεται με διάφορες αμερικανικές Πολιτείες, αλλά η διοίκηση της διασφαλίζεται από το Πεντάγωνο όταν οι αποστολές είναι υπό ομοσπονδιακή εντολή.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις εξέφρασε την οργή της απέναντι στις δηλώσεις Τραμπ.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι έχουν πάθει αναισθησία απέναντι στον Τραμπ την τελευταία δεκαετία, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι σοκαριστικό», δήλωσε στο X ο εκπρόσωπος της εκστρατείας Χάρις, ο Ίαν Σαμς, προσθέτοντας ότι τέτοιες δηλώσεις είναι «τρομακτικές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.