ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα υπήρχε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αν ήμουν πρόεδρος… ούτε αυτός στην Ουκρανία»

Τι είπε σε συνέντευξή του για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα υπήρχε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αν ήμουν πρόεδρος… ούτε αυτός στην Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη στο «Al Arabiya News» μίλησε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, λέγοντας πως «Δεν θα υπήρχε ο πόλεμος αυτός στη Μέση Ανατολή αν ήμουν πρόεδρος.»

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ περιέγραψε το όραμά του για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αντιμετωπίζοντας τη σύγκρουση του Ισραήλ με τη Χαμάς στη Γάζα και τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την πεποίθησή του για την επέκταση των Συμφωνιών του Αβραάμ εάν επανεκλεγεί και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας και την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας.

Μεταξύ άλλων, ο Ν.Τραμπ συζήτησε τη στάση του για το Ιράν και τη σχέση του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Δεν θα υπήρχε ο πόλεμος αυτός στη Μέση Ανατολή αν ήμουν πρόεδρος. Ούτε τόσους εκτοπισμένους θα είχαμε, ούτε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ούτε πληθωρισμό» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν θα υπήρχε η κατάσταση αυτή με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν αν ήμουν στην προεδρία» είπε δε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.