ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Η πολιτεία της Τζόρτζια αναστέλλει την ποινική διαδικασία εναντίον του

«Ασφαλής» ως το 2025 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Η πολιτεία της Τζόρτζια αναστέλλει την ποινική διαδικασία εναντίον του

Το εφετείο της Τζόρτζια ανέστειλε την ποινική διαδικασία κατά του Ντόναλντ Τραμπ και 14 συνεργατών του για παράνομες προσπάθειες ανατροπής των αποτελεσμάτων των ΗΠΑ το 2020, μέχρι να εκδοθεί απόφαση για το αίτημα απομάκρυνσης της εισαγγελέως.

Έτσι, η δίκη μετατίθεται για το επόμενο έτος, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία.

Ο δικαστής Σκοτ Μακάφι απέρριψε τον Μάρτιο το αίτημα για απομάκρυνση της εισαγγελέως Φάνι Γουίλις, αλλά ζήτησε αναδιοργάνωση της ομάδας της.

Οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση και το εφετείο όρισε την ακροαματική διαδικασία για τις 4 Οκτωβρίου, με την απόφαση να μην αναμένεται πριν από το 2025.

Ο δικαστής δεν βρήκε επαρκή στοιχεία για σύγκρουση συμφερόντων σχετικά με τη σχέση της εισαγγελέως με τον ανακριτή Νέιθαν Γουέιντ.

Ωστόσο, λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς» και «έλλειψης κρίσης» από την εισαγγελέα, ζήτησε την απομάκρυνσή της ή του Νέιθαν Γουέιντ, ο οποίος παραιτήθηκε λίγο αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τραμπ, αντιμετωπίζοντας τέσσερις ποινικές υποθέσεις, προσπαθεί να καθυστερήσει τη δικαστική εξέταση όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά μετά τις εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.