ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ο Ε.Μακρόν αποκαλεί έμμεσα «βάρβαρο» τον Μ.Νετανιάχου για την σφαγή στην Γάζα!

Αποφασίστηκε η παροχή βοήθειας 1 δισ. ευρώ στον Λίβανο από το Παρίσι

Ο Ε.Μακρόν αποκαλεί έμμεσα «βάρβαρο» τον Μ.Νετανιάχου για την σφαγή στην Γάζα!

Σε οριακό σημείο αντιπαράθεσης φαίνεται να είναι οι σχέσεις Γαλλίας και Ισραήλ, με τον Γάλλο Πρόεδρο Ε.Μακρόν να εξαπολύει επίθεση κατά του Προέδρου του Ισραήλ Μ.Νετανιάχου, λέγοντας «Πώς υπερασπίζεται κάποιος οποιονδήποτε πολιτισμό σπέρνοντας την βαρβαρότητα;» για τα όσα συμβαίνουν στην Γάζα.

Την Πέμπτη αποφασίστηκε η παροχή βοήθειας ύψους 1 δισ. ευρώ στον Λίβανο στην Διεθνή Διάσκεψη υπό τον Ε.Μακρόν στο Παρίσι. Ο Γάλλος πρόεδρος επιτέθηκε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένιαμιν Νετανιάχου.

Ο Ε.Μακρόν απάντησε στις δηλώσεις Μ.Νετανιάχου, στις οποίες υποστήριξε ότι ο IDF υπερασπίζεται στην Λωρίδα της Γάζας και τον Λίβανο τον ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό.

«Πώς υπερασπίζεται κάποιος οποιονδήποτε πολιτισμό σπέρνοντας την βαρβαρότητα;» διερωτήθηκε o Γάλλος πρόεδρος.

Παράλληλα, μίλησε για την εμπλοκή του Ιράν στα εσωτερικά του Λιβάνου μέσω της Χεζμπολάχ αλλά δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο IDF συνεχίζει τις επιθέσεις αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων στον άμαχο πληθυσμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.