ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Έλον Μασκ απάντησε στις φήμες για ειδύλλιο με τη Τ.Μελόνι: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση μαζί της»

«Ήμουν με την μαμά μου»

Ο Έλον Μασκ απάντησε στις φήμες για ειδύλλιο με τη Τ.Μελόνι: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση μαζί της»

Ο Έλον Μασκ απάντησε στις φήμες για… ειδύλλιο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, μετά τους θερμούς εναγκαλισμούς τους σε επίσημο γκαλά στη Νέα Υόρκη.

Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας είχε πει ότι η πρωθυπουργός της Ιταλίας ήταν «ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά», με την ίδια να τον αποκαλεί «πολύτιμη ιδιοφυΐα».

Ο Έλον Μασκ αρνήθηκε την Τετάρτη οποιοδήποτε ειδύλλιο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό.

«Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι», έγραψε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας στο X.

O Έλον Μασκ αρνείται οποιαδήποτε ρομαντική σχέση με την Τζόρτζια Μελόνι

Ο Μασκ απένειμε τη Δευτέρα στην Ιταλίδα πρωθυπουργό το βραβείο Global Citizen Award από τη δεξαμενή σκέψης Atlantic Council, κατά τη διάρκεια του οποίου την περιέγραψε ως «κάποια που είναι ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά» και «αυθεντική, ειλικρινής και στοχαστική».

Η Ιταλίδα ηγέτιδα απάντησε επαινώντας την «πολύτιμη ιδιοφυΐα» του Μασκ, προτού εκφωνήσει μια παθιασμένη ομιλία για την υπεράσπιση των δυτικών αξιών, στο τέλος της οποίας ο Μασκ -ο οποίος καθόταν δίπλα στη μητέρα του- σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.