ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο φανατικός υπέρμαχος διακοπής της βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία Τ.Ν.Βανς θα είναι ο αντιπρόεδρος του Ν.Τραμπ! (upd)

Πολύ άσχημα νέα για το καθεστώς Ζελένσκι

Ο φανατικός υπέρμαχος διακοπής της βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία Τ.Ν.Βανς θα είναι ο αντιπρόεδρος του Ν.Τραμπ! (upd)

(Ανανέωση, αρχική δημοσίευση 22:57): Ο Γερουσιαστής του Οχάιο, Τ.Ν.Βανς θα είναι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σε περίπτωση που νικήσει ο Ν.Τραμπ!

Πολύ άσχημα νέα για το Κίεβο και το καθεστώς Ζελένσκι, καθώς είναι φανατικός υπέρμαχος της διακοπής της αμερικανικής βοήθειας στο Κίεβο.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Ν.Τραμπ, μετά και την τυπική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Μετά από μακρά συζήτηση και σκέψη, και λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ταλέντα πολλών άλλων, αποφάσισα ότι το πρόσωπο που ταιριάζει καλύτερα στη θέση του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο Γερουσιαστής Τζέι Ντι Βανς της Πολιτείας του Οχάιο.

Ο Τζέι Ντι υπηρέτησε τιμητικά τη χώρα μας στο Σώμα Πεζοναυτών, αποφοίτησε από το State University του Οχάιο και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Yale, όπου ήταν εκδότης του The Yale Law Journal και Πρόεδρος του Yale Law Veterans Association.

Το βιβλίο του J.D., “Hillbilly Elegy”, έγινε ένα από τα σημαντικότερα μπεστ σέλερ και ταινία, καθώς υπερασπίστηκε τους εργατικούς άνδρες και γυναίκες της χώρας μας.

Ο Τζέι Ντι είχε μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική καριέρα στην Τεχνολογία και τα Οικονομικά και τώρα, κατά τη διάρκεια της Εκστρατείας, θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους για τους οποίους πολέμησε τόσο λαμπρά, τους Αμερικανούς εργάτες και αγρότες στην Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν, το Οχάιο, τη Μινεσότα και πολύ πιο πέρα…

Ως Αντιπρόεδρος, ο Τζέι Ντι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το Σύνταγμά μας, θα σταθεί δίπλα στα στρατεύματά μας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθήσει να ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγχαρητήρια στον γερουσιαστή, τη σύζυγό του, Ούσα, η οποία επίσης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Yale, και τα τρία όμορφα παιδιά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.