Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι δήλωσε σήμερα ότι εάν η Ουκρανία ηττηθεί στον πόλεμό της με τη Ρωσία, η Κίνα μπορεί να αποφασίσει να εισβάλει στην Ταϊβάν λίγο αργότερα.

«Εάν, ο μη γένοιτο, η Ουκρανία πέσει, εάν η Ουκρανία κατακτηθεί, την επόμενη ημέρα η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν», δήλωσε ο Ματέους Μοραβιέτσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κέντρο αναλύσεων Atlantic Council στην Ουάσινγκτον.

«Βλέπω πολλή συσχέτιση, πολλή αλληλεπίδραση μεταξύ της κατάστασης στην Ουκρανία και της κατάστασης στην Ταϊβάν», τόνισε.

Η ρωσική Αεροπορία και το Πυροβολικό διέλυσαν τις ουκρανικές ενισχύσεις στο Μπάκχμουτ

Η ρωσική Αεροπορία και το ρωσικό Πυροβολικό «έσβησαν» ουκρανική αντεπίθεση στο δυτικό Μπάκχμουτ-Αρετέμοβσκ και ανάγκασαν τις εναπομείνασες δυνάμεις να γυρίσουν άπραγες πίσω στο Τσάσιβ Γιαρ.

">

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να ενισχύσουν τις παγιδευμένες μονάδες τους στο δυτικό Μπάκχμουτ οι οποίες επιχειρούν πλέον στο… 8-9% της πόλης.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ...

Οι Ρώσοι όλο το βράδυ βομβάρδισαν τους Ουκρανούς με εμπρηστικές βόμβες.