ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ο Μαρκ Ρούτε θα είναι ο νέος ΓΓ του ΝΑΤΟ – Συμφώνησαν τα 32 μέλη της Συμμαχίας

Ο Ρουμάνος πρόεδρο Κλάους Γιοχάνις απέσυρε την υποψηφιότητά του

Ο Μαρκ Ρούτε θα είναι ο νέος ΓΓ του ΝΑΤΟ – Συμφώνησαν τα 32 μέλη της Συμμαχίας

Μετά από συμφωνία των 32 μελών της Συμμαχίας, ο Μαρκ Ρούτε θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.


Όπως μεταδίδει το Politico, μετά τις εγκρίσεις από την Ουγγαρία και τη Σλοβακία την Τρίτη, η Ρουμανία επιβεβαίωσε την στήριξή της στον Ρούτε, σήμερα, με τον Ρουμάνο πρόεδρο Κλάους Γιοχάνις να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την κορυφαία θέση του ΝΑΤΟ.

Οι «32» ήλπιζαν να επιλέξουν τον επόμενο επικεφαλής της στρατιωτικής συμμαχίας πριν από τη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον τον επόμενο μήνα.

Ο Ρούτε αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη στιγμή για το ΝΑΤΟ ενόψει αμερικανικών εκλογών

Ο Ρούτε θα αναλάβει την ηγεσία του ΝΑΤΟ σε μια κρίσιμη στιγμή. Ο Ρούτε αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν από τις αμερικανικές εκλογές, οι οποίες θα διαμορφώσουν την τύχη της στρατιωτικής συμμαχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτές αναγνωρίζουν στον Ρούτε ότι είναι ένας «γητευτής του Τραμπ», χάρη στην ικανότητά του να κλείνει συμφωνίες με πολιτικούς από διαφορετικά υπόβαθρα, κερδίζοντας ακόμη και τον έπαινο του τότε προέδρου των ΗΠΑ: «Μου αρέσει αυτός ο τύπος!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.