ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε πως συμφωνεί σε ένα ντιμπέιτ με την Κ.Χάρις – Πιθανότατα στις 4 Σεπτεμβρίου

Η Χάρις είχε απαντήσει τον περασμένο μήνα ότι είναι «έτοιμη» όταν το Fox News πρότεινε προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 17 Σεπτεμβρίου

Ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε πως συμφωνεί σε ένα ντιμπέιτ με την Κ.Χάρις – Πιθανότατα στις 4 Σεπτεμβρίου

Συμφώνησε για ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις ο Ντόναλντ Τραμπ, με την πιο πιθανή ημερομηνία να είναι αυτή στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με μια ανάρτησή του στο Truth Social, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με το δίκτυο Fox News να συμμετάσχει σε τηλεμαχία με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου.

«Οι κανόνες θα είναι αντίστοιχοι με τους κανόνες του ντιμπέιτ μου με τον Κοιμισμένο Τζο, ο οποίος είχε φρικτή αντιμετώπιση από το κόμμα του, αλλά με πολυπληθές ακροατήριο», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έκτοτε αποσύρθηκε από την εκστρατεία για την επανεκλογή του.

Η ανάρτηση αποσύρθηκε και λίγα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε με νέα, με τον Τραμπ να διαγράφει την πρότασή για «μεγάλη» εκδήλωση τύπου ‘Town Hall’ (σ.σ. εκδήλωση με κοινό που θέτει ερωτήσεις) την ίδια ημερομηνία εάν η Χάρις «δεν είναι πρόθυμη ή δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ».

Η Χάρις είχε απαντήσει τον περασμένο μήνα ότι είναι «έτοιμη» όταν το Fox News πρότεινε προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αφού ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στις 21 Ιουλίου και στήριξε τη Χάρις, ο Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία μαζί της διότι δεν είναι η επίσημη υποψήφια του κόμματός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως απόδειξη για την έλλειψη στήριξης στο πρόσωπό της, ο Τραμπ πρόσθεσε ότι ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε εκφραστεί υπέρ της υποψηφιότητάς της Χάρις. Ωστόσο ο Ομπάμα τάχθηκε στο πλευρό της μία ημέρα αργότερα, ενώ χθες η Χάρις έλαβε και επισήμως τον αναγκαίο αριθμό ψήφων από τους εκλέκτορες για να γίνει η υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.