ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ν.Τραμπ προηγείται του Τ.Μπάιντεν στις 5 από τις 6 κρίσιμες Πολιτείες για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Στις 10 μονάδες η διαφορά σε παναμερικανικό επίπεδο

Ο Ν.Τραμπ προηγείται του Τ.Μπάιντεν στις 5 από τις 6 κρίσιμες Πολιτείες για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ προηγείται του νυν προέδρου Τ.Μπάιντεν στις 5 από τις 6 Πολιτείες-«κλειδιά», σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από τους New York Times σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο της Σιένα.

Σε παναμερικανικό επίπεδο η διαφορά φτάνει τις 10 μονάδες!

«Ο Τ.Μπάιντεν χάνει από τον Ν.Τραμπ, τον πιο πιθανό Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, με 3% έως 10% στην Αριζόνα, τη Τζόρτζια, το Μίσιγκαν, τη Νεβάδα και την Πενσυλβάνια. Ο Τ.Μπάιντεν προηγείται του Ν.Τραμπ μόνο στο Ουισκόνσιν – κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες» γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη τα αποτελέσματα της μελέτης.

Η δημοσίευση αποκαλεί αυτές τις πολιτείες βασικές για τον προσδιορισμό του νικητή της προεδρικής κούρσας του 2024: Έχουν τους περισσότερους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και το επίπεδο δημοτικότητας των υποψηφίων και από τα δύο μεγάλα κόμματα είναι περίπου το ίδιο. trump_pinakas.JPG

Σύμφωνα με τους New York Times το 59% των ψηφοφόρων εμπιστεύονται τον Ν.Τραμπ περισσότερο από τον Τ.Μπάιντεν όσον αφορά στην οικονομία.

Οι ψηφοφόροι προτιμούν επίσης τον Ν.Τραμπ για θέματα μετανάστευσης, εθνικής ασφάλειας και επίλυσης της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 71% των ψηφοφόρων θεωρεί ότι ο Τ.Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος για να είναι αποτελεσματικός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντιθέτως μόνο το 19% των υποστηρικτών του 77χρονου Ν.Τραμπ και το 39% το εκλογικό σώμα στο σύνολό του τον θεωρεί πολύ μεγάλο για να είναι στη διακυβέρνηση της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.