ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο πρέσβης του Ιράν στην Βρετανία κλήθηκε για εξηγήσεις από την κυβέρνηση του Λονδίνου

Σχετικά με την μεταφορά πυραύλων στη Ρωσία

Ο πρέσβης του Ιράν στην Βρετανία κλήθηκε για εξηγήσεις από την κυβέρνηση του Λονδίνου

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε σήμερα τον επιτετραμμένο του Ιράν στην χώρα, τον ανώτερο διπλωμάτη της Τεχεράνης στο Λονδίνο, σχετικά με τη μεταφορά βαλλιστικών πυραύλων στην Ρωσία.

“Σήμερα σε συντονισμό με τους Ευρωπαίους εταίρους και κατόπιν εντολής του υπουργού Εξωτερικών, ο επιτετραμμένος της ιρανικής πρεσβείας στο Λονδίνο εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

“Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κατέστησε σαφές ότι η όποια μεταφορά βαλλιστικών πυραύλων στην Ρωσία θα εκληφθεί ως μια επικίνδυνη κλιμάκωση και θα υπάρξει σημαντική απάντηση”.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε χθες κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο ότι η Ρωσία παρέλαβε βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν και πιθανότατα θα τους χρησιμοποιήσει στον πόλεμό της στην Ουκρανία εντός εβδομάδων.

Χθες επίσης, η Βρετανία, οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι καταδίκασαν την κίνηση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βρετανία επέβαλε κυρώσεις σε φυσικά πρόσωπα και οντότητες του Ιράν που εμπλέκονται στην παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων, καθώς και σε ρωσικά φορτηγά πλοία που, όπως είπε, εμπλέκονται στη μεταφορά των πυραύλων από το Ιράν στη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.