ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Τ.Μπάιντεν θα υποδεχτεί τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Θα συνομιλήσουν για τον πόλεμο στη Γάζα, το Σουδάν και την υπεύθυνη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης

Ο Τ.Μπάιντεν θα υποδεχτεί τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ αλ Ναχιάν θα υποδεχθεί τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν  για συνομιλίες που αφορούν μεταξύ άλλων τον πόλεμο στη Γάζα, το Σουδάν και την υπεύθυνη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επεσήμανε ο Τζον Κέρμπι. Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου συμπλήρωσε ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις θα συναντηθεί χωριστά με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ αλ Ναχιάν.

Στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνονται επίσης η κλιματική αλλαγή, η πράσινη ενέργεια και ο ρόλος των ΗΑΕ στη σύμπραξη της G7 για τις παγκόσμιες υποδομές, είπε ο Κέρμπι σε δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση για την επίσκεψη του προέδρου των HAE στην Ουάσινγκτον μεταδόθηκε νωρίτερα σήμερα και από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Εμιράτων (WAM).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.