ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Μεγάλη νίκη για το πατριωτικό «Γεωργιανό Όνειρο» στις εκλογές της Γεωργίας κατά των δυτικόφυλων κομμάτων – «Συγχαρητήρια» από Β.Ορμπάν

Πρόεδρος «Γεωργιανού Ονείρου» Μπιτζίνα Ιβανισβίλι στους ψηφοφόρους του: «Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε για άλλη μία φορά»

Μεγάλη νίκη για το πατριωτικό «Γεωργιανό Όνειρο» στις εκλογές της Γεωργίας κατά των δυτικόφυλων κομμάτων – «Συγχαρητήρια» από Β.Ορμπάν

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, με ανάρτησή του στο «Χ», συνεχάρη το πατριωτικό «Γεωργιανό Όνειρο» για τη νίκη του στις γεωργιανές εκλογές σε βάρος των δυτικόφιλων κομμάτων.

«Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό και στο κόμμα του “Γεωργιανού Ονείρου” για τη συντριπτική τους νίκη στις σημερινές βουλευτικές εκλογές.

Οι κάτοικοι της Γεωργίας γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για τη χώρα τους και έκαναν τη φωνή τους να ακουστεί σήμερα!».

Έκλεισαν οι κάλπες στη Γεωργία – Πρώτο το «Γεωργιανό Όνειρο»

Έκλεισαν οι κάλπες στη Γεωργία και τα πρώτα exit polls βγάζουν στην πρώτη θέση το κυβερνών κόμμα «Γεωργιανό Όνειρο».

Το exit poll της Edison δίνει σχεδόν 41% στο «Γεωργιανό Όνειρο» με δύο κόμματα της αντιπολίτευσης να ακολουθούν με ποσοστά κοντά στο 17%.

Ιβανισβίλι (Γεωργιανό Όνειρο): «Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε για τέταρτες σερί εκλογές»

Μετά το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων, ο επίτιμος πρόεδρος του «Γεωργιανού Ονείρου» Μπιτζίνα Ιβανισβίλι απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που συγκεντρωθήκατε εδώ και σε ολόκληρη τη Γεωργία, στους ψηφοφόρους μας, που μας ακολουθούν με τόση πίστη για τέταρτες σερί εκλογές. Είναι μια σπάνια περίπτωση στον κόσμο ότι το ίδιο κόμμα επιτυγχάνει τέτοια επιτυχία σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση – αυτό είναι ένας καλός δείκτης του ταλέντου του γεωργιανού λαού, σας διαβεβαιώνω ότι η χώρα μας θα σημειώσει μεγάλη πρόοδο τα επόμενα τέσσερα χρόνια», είπε ο Ιβανισβίλι.

To Γεωργιανό Όνειρο, το πατριωτικό κόμμα του δισεκατομμυριούχου Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, έφερε νέα εποχή σε αυτή την πρώην σοβιετική δημοκρατία με τους τέσσερα εκατομμύρια κατοίκους που οι δυτικοί την είχαν βάλει την πολεμήσει την Ρωσία το 2008.

Μεταξύ των τεσσάρων κομμάτων της αντιπολίτευσης που συνασπίστηκαν ενόψει των εκλογών είναι το Ενωμένο Εθνικό Κίνημα του πρώην προέδρου Μιχαήλ Σαακασβίλι, ο οποίο εκτίει ποινή φυλάκισης για κατάχρηση εξουσίας στην… Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την επικράτηση των πατριωτικών δυνάμεων η Ρωσία διατηρεί τον έλεγχο του Καυκάσου και «σφίγγει» τον δυτικόφιλο Πασινιάν στην Αρμενία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.