ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Ο Β.Ζελένσκι θεωρεί «όχι κακή» την ιδέα της εισαγωγής βίζας για τους Ρώσους

Νωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε συστάσεις στις χώρες της ΕΕ να αναστείλουν το απλουστευμένο καθεστώς θεωρήσεων για αξιωματούχους και επιχειρηματίες από τη Ρωσία

Ο Β.Ζελένσκι θεωρεί «όχι κακή» την ιδέα της εισαγωγής βίζας για τους Ρώσους

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι ανακοίνωσε την υποστήριξή του στην εισαγωγή βίζας για τους πολίτες της Ρωσίας, αναφέρει το RBC Ukraine. 

«Νομίζω ότι αυτό για το οποίο μιλάτε είναι όχι κακή ιδέα. Και πιστεύω ότι έχω αρκετές ευκαιρίες για να το φέρω σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τους Ουκρανούς», είπε. Ο Β.Ζελένσκι.

Νωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε συστάσεις στις χώρες της ΕΕ να αναστείλουν το απλουστευμένο καθεστώς θεωρήσεων για αξιωματούχους και επιχειρηματίες από τη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τέλη Φεβρουαρίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε τη λήξη διμερούς συμφωνίας με τη Ρωσία για την απλοποιημένη έκδοση βίζας για Ρώσους διπλωμάτες και βουλευτές, μέλη Συνταγματικού και Ανώτατου Δικαστηρίου, μέλη επίσημων αντιπροσωπειών, καθώς και εκπροσώπους επιχειρηματικών οργανώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.