ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Β.Ζελένσκι ζητά από τις ΗΠΑ δυτικούς πυραύλους για να χτυπήσει τη Ρωσία

Ο Ζελένσκι είπε ότι θα παρουσιάσει στον Τ.Μπάιντεν «σχέδιο νίκης» για τον τερματισμό του πολέμου

Ο Β.Ζελένσκι ζητά από τις ΗΠΑ δυτικούς πυραύλους για να χτυπήσει τη Ρωσία

Να επιτρέψει στην Ουκρανία να πραγματοποιεί πλήγματα μεγάλου βεληνεκούς εντός της Ρωσίας με όπλα που προμηθεύουν οι ΗΠΑ προέτρεψε τον Τζο Μπάιντεν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Πριν από το κρίσιμο ταξίδι την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφια για την προεδρία, Καμάλα Χάρις, και θα μιλήσει στον ΟΗΕ, ο Ζελένσκι είπε ότι θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» για τον τερματισμό του πολέμου.

Το όραμα Ζελένσκι για ειρήνη δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί, ωστόσο σε ενημέρωση στο Κίεβο, ο Ζελένσκι είπε ότι το σχέδιο θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή χτυπημάτων με δυτικούς πυραύλους εντός της Ρωσίας, κάτι που το Λονδίνο και η Ουάσινγκτον έχουν αρνηθεί μέχρι στιγμής.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δηλώσει ότι είναι πρόθυμο να επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει τους βρετανικούς πυραύλους κρουζ Storm Shadow. Όμως ο Λευκός Οίκος παραμένει επιφυλακτικός.

Ερωτηθείς πώς θα μπορούσε να πείσει τον Μπάιντεν όταν συναντηθούν την Πέμπτη, ο Ζελένσκι εστίασε στο γεγονός ότι ο πρώτος είχε στο παρελθόν «αλλάξει τις απόψεις του» ύστερα από «εκτεταμένες συζητήσεις».

«Ο Μπάιντεν μπορεί να ενισχύσει την Ουκρανία και να λάβει σημαντικές αποφάσεις ώστε να γίνει ισχυρότερη και να προστατεύσει την ανεξαρτησία της όσο είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Νομίζω ότι είναι μια ιστορική αποστολή τελικά» πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Εκτός από τη συνάντηση με την Κάμαλα Χάρις, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι «πιθανότατα» θα έχει συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναγνώρισε ότι η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία παραμένει δύσκολη και συμπλήρωσε ότι το Κίεβο χρειάζεται όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να αντιμετωπίσει τις ρωσικές επιθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.