ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Οι ηγέτες της G7 κατέληξαν σε συμφωνία για δάνειο ύψους περίπου 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία

Το πακέτο χρηματοοικονομικής βοήθειας θα εξυπηρετηθεί και θα αποπληρωθεί από τα έκτακτα έσοδα των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων

Οι ηγέτες της G7 κατέληξαν σε συμφωνία για δάνειο ύψους περίπου 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι ηγέτες της G7 κατέληξαν σε συμφωνία για τους όρους της χορήγησης δανείου ύψους περίπου 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία.

Το πακέτο χρηματοοικονομικής βοήθειας θα εξυπηρετηθεί και θα αποπληρωθεί από τα έκτακτα έσοδα των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της G7.

Οι πληρωμές κεφαλαίων προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν μέσω διαφόρων διαύλων, συμπεριλαμβανομένης της δημοσιονομικής, στρατιωτικής βοήθειας και της βοήθειας για την ανασυγκρότηση στην Ουκρανία.

Οι ηγέτες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την έγκαιρη εφαρμογή αυτής της ιστορικής απόφασης και σημείωσαν την εποικοδομητική συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επίτευξη της. Η G7 επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις της στη σύνοδο κορυφής τον Ιούνιο στην Απουλία της Ιταλίας και επικεντρώνεται στην υποστήριξη της Ουκρανίας απέναντι στην τρομοκρατική επίθεση που έχει προκαλέσει σημαντική ζημιά στον ουκρανικό λαό, αναφέρει η ανακοίνωση.

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 10 τραυματίες από ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 10 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στην πόλη Ντνίπρο της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον περιφερειάρχη Σερχίι Λισάκ.

Ειδικότερα, κατά την πυραυλική επίθεση, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, καταστράφηκε ένα διώροφο κτίριο κατοικιών και σωστικά συνεργεία αναζητούν εγκλωβισμένους στα ερείπια. Ζημιές υπέστησαν άλλα τέσσερα κτίρια σε κοντινή απόσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο γυναίκες βρήκαν τον θάνατο, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Λισάκ, ο οποίος συμπλήρωσε πως δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένας 17χρονος και ένα κοριτσάκι 8 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.