ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Όλαφ Σολτς: «Θα συνεργαστούμε με τις ΗΠΑ ανεξαρτήτως προέδρου»

Τόνισε ότι αποτελεί «καθήκον της Γερμανίας και της Ευρώπης» να συνεργαστούν με την αμερικανική κυβέρνηση

Όλαφ Σολτς: «Θα συνεργαστούμε με τις ΗΠΑ ανεξαρτήτως προέδρου»

«Θα πρέπει να είμαστε λίγο συγκρατημένοι καθώς οι ΗΠΑ είναι η υπερδύναμη και για αυτό είναι σαφές ότι θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τους διατλαντικούς στόχους μας, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ», δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, τονίζοντας ότι όποιος και να είναι ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος, η Γερμανία και η ΕΕ θα πρέπει να συνεχίσουν στενή συνεργασία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο της καθιερωμένης θερινής συνέντευξης Τύπου, ο Σολτς εξέφρασε την πεποίθηση πως η Κάμαλα Χάρις μπορεί να κερδίσει τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και έκανε λόγο για μια «ικανή και έμπειρη πολιτικό, η οποία ξέρει πολύ καλά τι κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε ωστόσο ότι είναι οι Αμερικανοί πολίτες εκείνοι που αποφασίζουν και πρόσθεσε πως είναι καθήκον δικό του, της Γερμανίας και της Ευρώπης να συνεργαστούν με όποια είναι τελικά η νέα αμερικανική κυβέρνηση, καθώς οι διατλαντικές σχέσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και υπάρχει πάντα η βάση των κοινών αντιλήψεων περί δημοκρατίας, ελευθερίας και κράτους δικαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.