ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

«Ουάσιγκτον Ποστ»: Σε… νευρικό κλονισμό το προσωπικό μετά την απόφαση της ιδιοκτησίας να μην υποστηρίξει την Κ.Χάρις

Κατηγορούν τον Τζεφ Μπέζος – Απειλούν με παραιτήσεις

«Ουάσιγκτον Ποστ»: Σε…  νευρικό κλονισμό το προσωπικό μετά την απόφαση της ιδιοκτησίας να μην υποστηρίξει την Κ.Χάρις

Χαμός στην «Ουάσιγκτον Ποστ», μετά την απόφαση της ιδιοκτησίας να μην ανακοινώσει επίσημα την υποστήριξή της στην υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1980.

Παρόλο που η προεδρική κούρσα μεταξύ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις είναι στήθος με στήθος, η Washington Post αποφάσισε να μην υποστηρίξει υποψήφιο πρόεδρο για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος.

Τώρα το συντακτικό προσωπικό της εφημερίδας, οι οποίοι με φανατισμό και προσήλωση υποστηρίζουν την Χάρις κατηγορούν τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Τζεφ Μπέζος απειλώντας με παραιτήσεις.

Όπως αναφέρεται «το προσωπικό της WaPo είναι έξαλλο με την απόφαση της εφημερίδας. Αρκετοί σκέφτονται τι μέτρα να πάρουν που κυμαίνονται από την παραίτηση, την αποχώρηση από το διοικητικό συμβούλιο ενώ ένας εκ των συντακτών δήλωσε: «Αν δεν έχεις τα κότσια να έχεις εφημερίδα, μην την έχεις».

Ένα άλλο μέλος του συντακτικού τμήματος της Wash Post λέει:

«Η απόφαση του Μπέζος να μην υποστηρίξει την Καμάλα είναι “μια εξωφρενική παραίτηση από την ευθύνη. Η δημοκρατία δεν πεθαίνει στο σκοτάδι, πεθαίνει όταν οι άνθρωποι συναινούν προκαταβολικά στις ιδιοτροπίες ενός φασίστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.