ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

«Πάγωσε» ο Λευκός Οίκος: «Παίρνει φάρμακα ο Τ.Μπάιντεν» σημαίνει «δεν παίρνει φάρμακα για κρύωμα» (βίντεο)

«Ανακάμπτει ο Μπάιντεν δεν είναι απαραίτητο να του γίνει γνωστικό τεστ», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

«Πάγωσε» ο Λευκός Οίκος: «Παίρνει φάρμακα ο Τ.Μπάιντεν» σημαίνει «δεν παίρνει φάρμακα για κρύωμα» (βίντεο)

Άλλη μία επικοινωνιακή ήττα δέχθηκε το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, όταν η εκπρόσωπος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου, δημοσιογράφος ρώτησε την εκπρόσωπο της Προεδρίας, Καρίν Ζαν Πιερ, αν ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν σε αγωγή για κρυολόγημα κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά, με τη δημοσιογράφο να ρωτάει έξυπνα κατόπιν, αν λαμβάνει γενικά κάποια άλλη φαρμακευτική αγωγή. 

Η εκπρόσωπος, εμφανώς σαστισμένη, προσπάθησε να αποφύγει το ερώτημα, επαναλαμβάνοντας απλά πως «δεν παίρνει φαρμακευτική αγωγή για το κρυολόγημα».

Δείτε το απόσπασμα: 

«Δεν είναι απαραίτητο» ένα γνωστικό τεστ για τον Τζο Μπάιντεν, του οποίου η κατάσταση της υγείας αποτελεί αντικείμενο έντονης συζήτησης, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος «ξέρει πώς να ανακάμπτει», δήλωσε η εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το καταστροφικό ντιμπέιτ του Δημοκρατικού προέδρου απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Καρίν Ζαν-Πιερ διαβεβαίωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση «δεν κρύβει απολύτως» καμιά πληροφορία για τη φυσική κατάσταση του προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.