Άλλη μία επικοινωνιακή ήττα δέχθηκε το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, όταν η εκπρόσωπος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου, δημοσιογράφος ρώτησε την εκπρόσωπο της Προεδρίας, Καρίν Ζαν Πιερ, αν ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν σε αγωγή για κρυολόγημα κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά, με τη δημοσιογράφο να ρωτάει έξυπνα κατόπιν, αν λαμβάνει γενικά κάποια άλλη φαρμακευτική αγωγή. 

Η εκπρόσωπος, εμφανώς σαστισμένη, προσπάθησε να αποφύγει το ερώτημα, επαναλαμβάνοντας απλά πως «δεν παίρνει φαρμακευτική αγωγή για το κρυολόγημα».

Δείτε το απόσπασμα: 

«Δεν είναι απαραίτητο» ένα γνωστικό τεστ για τον Τζο Μπάιντεν, του οποίου η κατάσταση της υγείας αποτελεί αντικείμενο έντονης συζήτησης, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος «ξέρει πώς να ανακάμπτει», δήλωσε η εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το καταστροφικό ντιμπέιτ του Δημοκρατικού προέδρου απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Καρίν Ζαν-Πιερ διαβεβαίωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση «δεν κρύβει απολύτως» καμιά πληροφορία για τη φυσική κατάσταση του προέδρου.