ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Πακτωλός δωρεών για την προεκλογική εκστρατεία του Ν.Τραμπ από υποστηρικτές του: 7,1 εκατ. δολάρια σε τρεις ημέρες

Συσπειρώνονται οι Αμερικανοί γύρο από τον πρώην πρόεδρο

Πακτωλός δωρεών για την προεκλογική εκστρατεία του Ν.Τραμπ από υποστηρικτές του: 7,1 εκατ. δολάρια σε τρεις ημέρες

Ο Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δήλωσε χθες, Σάββατο, εκπρόσωπος της προεκλογικής του εκστρατείας.

Από την Πέμπτη που παρουσιάστηκε σε φυλακή της Ατλάντα στην Τζόρτζια, όπου φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας σύλληψής του –κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε πρώην πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ– ο Τραμπ συγκέντρωσε 7,1 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου του Στίβεν Τσέουνγκ στο X (πρώην Twitter).

Μόνον την Παρασκευή, ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος συγκέντρωσε 4,18 εκατομμύρια δολάρια, κάτι το οποίο την κατέστησε την ημέρα με τα υψηλότερα έσοδα για την προεκλογική του εκστρατεία μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο Τσέουνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτογραφία του, “mugshot” στα αγγλικά, που τραβήχτηκε από τις υπηρεσίες του σερίφη της πρωτεύουσας της πολιτείας της Τζόρτζια, κυκλοφόρησε σε μπλουζάκια, σφηνοπότηρα, κούπες, αφίσες ακόμη και σε κουκλάκια τόσο από υποστηρικτές του όσο και από πολέμιους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.