ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ που έβαλε την Σουηδία στο ΝΑΤΟ

Η Σουηδία είναι πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ από τον Μάρτιο του 2024

Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ που έβαλε την Σουηδία στο ΝΑΤΟ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Τομπίας Μπίλστρομ θα παραιτηθεί από το πόστο την επόμενη εβδομάδα, γνωστοποίησε σήμερα ο ίδιος με ανάρτησή του στο X «με ένα μείγμα λύπης και υπερηφάνειας ενημέρωσα σήμερα τον πρωθυπουργό ότι θα αποχωρήσω από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών με την έναρξη εργασίας της Βουλής την επόμενη εβδομάδα» έγραψε.

Ο 50χρονος πολιτικός δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική, αλλά δεν έχει αποφασίσει με τι ασχοληθεί στη συνέχεια.

«Θα φύγω εντελώς από την πολιτική. Το τι θα κάνω στη συνέχεια είναι ακόμα ανοιχτό. Αλλά είμαι μόλις 50 ετών και ανυπομονώ να συνεισφέρω και να εργαστώ σκληρά σε άλλα πλαίσια. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη να είναι αρχηγός ομάδας και μέλος της ηγεσίας του κόμματος για 5 χρόνια και στη συνέχεια υπουργός Εξωτερικών για 2 χρόνια» έγραψε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπίλστρομ από το συντηρητικό Κόμμα Μετριοπαθών υπηρέτησε υπουργός Εξωτερικών από τον Οκτώβριο του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.