
«Πρέπει να τους δει γιατρός» ήταν η απάντηση της Ρωσίας απέναντι στις κατηγορίες της Λιθουανίας πως η Ρωσία είναι η χώρα που βρίσκεται πίσω από την εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα της εταιρίας ΙΚΕΑ στο Βίλνιους.
Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανέφερε χαρακτηριστικά για τις κατηγορίες πως «είναι αβάσιμες που υποκινούνται από ρωσοφοβία», ενώ συμπλήρωσε πως «η ρωσοφοβία είναι ασθένεια και διάγνωση».
Οι λιθουανικές αρχές τόνισαν ότι ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση στην Πολωνία μαζί με άλλους που συνδέονται με παρόμοια εγκλήματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.