ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προέλαση Ντόναλντ Τραμπ μέχρι και 8 μονάδες έναντι της Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Στη μόνη που προηγείται η Κ.Χάρις είναι σε αυτή του… Reuters

Προέλαση Ντόναλντ Τραμπ μέχρι και 8 μονάδες έναντι της Καμάλα Χάρις στις δημοσκοπήσεις

Συντριπτική είναι η επικράτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νυν υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024 Ντόναλντ Τραμπ σε όλες τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ, έναντι της Κ.Χάρις έως και συν 8 μονάδες.

Ο Ντ.Τραμπ προηγείται έναντι της Καμάλα Χάρις σε 70 σχεδόν δημοσκοπήσεις σε όλες τις ΗΠΑ με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να προηγείται μόνο σε μια: Σωστά  μαντέψατε πρόκειται για την περίφημη δημοσκόπηση του Reuters και της Ipsos η οποία αναμεταδίδεται από τα όλα συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα με μεγάλη προθυμία βέβαια.

Να σημειωθεί πάντως ότι η Καμάλα Χάρις δεν έχει πάρει ακόμη το επίσημο χρίσμα της υποψήφιας αντιπροέδρου από το Δημοκρατικό κό9μμα, το οποίο αναμένεται να γίνει στα τέλη Αύγουστου από 19 έως και 22 του μηνός.

Το ίδιο συμβαίνει και στις πολιτείες κλειδιά που θα βγάλουν νικητή αν και οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν γίνει μετά την παραίτηση Μπάιντεν.

Σε αυτές ο Ντ. Τραμπ προηγείτο έναντι του Τζο Μπάιντεν με 44%-41% (Μίσιγκαν), 47,8%-43,3% (Πενσυλβανία), 46,2%- 42,2% (Γεωργία), ενώ σε Νεβάδα Αριζόνα και Γουισκόνσιν ο Τραμπ προηγείται στις νέες δημοσκοπήσεις έναντι της Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ τις δημοσκοπήσεις αναλυτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.