ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Προσπαθεί να «σώσει» τον Τ.Μπάιντεν η συζυγός του: «Μην κοιτάτε την τηλεμαχία – Είναι ο καλύτερος»

Δείχνει ότι αυτή «κινεί τα νήματα»

Προσπαθεί να «σώσει» τον Τ.Μπάιντεν η συζυγός του: «Μην κοιτάτε την τηλεμαχία – Είναι ο καλύτερος»

Η Τζιλ Μπάιντεν, για μία ακόμα φορά, υπερασπίζεται με θέρμη τον 81χρονο Δημοκρατικό σύζυγό της, ύστερα από την πρώτη τηλεμαχία της περασμένης εβδομάδας με την κακή επίδοση του Τζο έχοντας απέναντί του τον Ντόναλντ Τραμπ να εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου. Η Τζιλ κοιτάζει προς τα επάνω με τον βετεράνο φωτογράφο μόδας Norman Jean Roy να την απαθανατίζει, σχολιάζει το CNN.

 Η συνέντευξή της έγινε πριν από την καταστροφική τηλεμαχία στο αμερικανικό δίκτυο στην Ατλάντα αλλά πριν από τη δημοσίευση ανανεώθηκε το περιεχόμενο της μέσω τηλεφώνου.

«Η τηλεμαχία της 27ης Ιουνίου πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με το εάν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρέπει να παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών. Η δρ. Τζιλ Μπάιντεν υπερασπίστηκε τον σύζυγό της και στάθηκε δίπλα του», αναφέρει η σημείωση του συντάκτη στην αρχή της συνέντευξης.

 «Ότι κι αν συμβεί τις επόμενες εβδομάδες και τους μήνες από τώρα έως την κάλπη του Νοεμβρίου, η δρ. Τζιλ Μπάιντεν θα παραμείνει ο στενότερος και πιο έμπιστος συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου», προσθέτει.

Επιλέγοντας ένα κρεμ φόρεμα με την υπογραφή του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή Ralph Lauren, στις δημιουργίες του οποίου έχει μεγάλη αδυναμία, η Τζιλ Μπάιντεν, πόζαρε για μία ακόμη φορά στο εξώφυλλο της Vogue από τότε που ο σύζυγός της Τζο Μπάιντεν πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου το 2020.

Στην πρώτη τηλεμαχία των δύο μονομάχων, Τραμπ και Μπάιντεν, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ξεκίνησε κάποια στιγμή να τραυλίζει, μετά πάγωσε και όταν επανήλθε, άρχισε να μιλάει για την πανδημία της νόσου COVID.  

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα αφήσει αυτά τα 90 λεπτά να καθορίσουν τα τέσσερα χρόνια που είναι πρόεδρος», υπογραμμίζει η Τζιλ Μπάιντεν ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του συζύγου της ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του διεκδικώντας μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε… Ο Τζο θα κάνει πάντα ότι καλύτερο για τη χώρα», επισημαίνει η Τζιλ που ανέκαθεν βρισκόταν βράχος στο πλευρό του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, eίναι η τρίτη φορά που η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίζεται σε εξώφυλλο του περιοδικού Vogue.

H δεύτερη σύζυγος του 81χρονου προέδρου των ΗΠΑ αναφέρθηκε επίσης και στα πιο καυτά ζητήματα των εκλογών, όπως την οικονομία, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και την κατάσταση της ίδιας της δημοκρατίας.

«Θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας», λέει για τις γυναίκες ψηφοφόρους, ίσως την δεξαμενή των ψηφοφόρων που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την ανάδειξη του νικητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Τζο δεν είναι μόνο το σωστό πρόσωπο για τη θέση, είναι το μοναδικό πρόσωπο για τη θέση….» , υποστήριξε μεταξύ άλλων, η Τζιλ Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.