ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Πυρά» Ν.Τραμπ κατά Ζελένσκι: «Δίνουμε δισ. σε κάποιον που αρνείται να κλείσει συμφωνία για να τελειώσει ο πόλεμος»

«Κάθε φορά που έρχεται στη χώρα μας, φεύγει με 60 δισεκατομμύρια δολάρια, θαρρώ είναι ο καλύτερος έμπορος στον πλανήτη», πρόσθεσε

«Πυρά» Ν.Τραμπ κατά Ζελένσκι: «Δίνουμε δισ. σε κάποιον που αρνείται να κλείσει συμφωνία για να τελειώσει ο πόλεμος»

Επίθεση κατά του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξαπέλυσε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καθώς αρνείται όπως είπε να συνάψει συμφωνία με τη Ρωσία για να τερματιστεί ο πόλεμος που ξέσπασε το 2022.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε δισεκατομμύρια δολάρια σε κάποιον που αρνείται να κλείσει συμφωνία», είπε ο κ. Τραμπ, που θα διεκδικήσει την επανεκλογή του την 5η Νοεμβρίου. «Κάθε φορά που έρχεται στη χώρα μας, φεύγει με 60 δισεκατομμύρια δολάρια, θαρρώ είναι ο καλύτερος έμπορος στον πλανήτη», πρόσθεσε σαρκαστικά ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια προεκλογικής εμφάνισής του στη Βόρεια Καρολίνα.

«Τόσοι νεκροί (…) η όποια συμφωνία, ακόμα και η χειρότερη συμφωνία, θα ήταν καλύτερη από αυτό που έχετε τώρα», συνέχισε.

«Έχετε μια χώρα που έχει σβηστεί από τον χάρτη, δεν είναι δυνατό να ανοικοδομηθεί», εξήγησε ο Ν.Τραμπ. «Θα χρειαστούν εκατοντάδες χρόνια για να ανοικοδομηθεί. Δεν θα υπήρχαν αρκετά χρήματα ακόμη κι αν μαζευόταν όλος ο πλανήτης μαζί», εξανέστη.

Επίθεση σε Τζον Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Δημοκρατικό απερχόμενο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρό του και αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές Κάμαλα Χάρις για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή τους στην Ουκρανία, λέγοντας πως θα βάλει τέλος σε αυτήν αν εκλεγεί την 5η Νοεμβρίου.

«Δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν ώσπου να στείλουν παιδιά από την Αμερική» να πολεμήσουν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο μεγιστάνας. «Δεν θα στείλουμε στρατιώτες μας να σκοτωθούν στην άλλη μεριά του ωκεανού» αν κερδίσει, υποσχέθηκε.

Ο Τ.Μπάιντεν υποδέχεται σήμερα τον Β.Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο. Ο ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να παρουσιάσει στη συνάντηση πολυσυζητημένο «σχέδιο νίκης» επί της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Β.Ζελένσκι είχε εκφράσει προ ημερών την επιθυμία να συναντηθεί με τον Ν.Τραμπ κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Politico, το σενάριο αυτό πλέον μοιάζει να αποκλείεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.