
Ξεσπάθωσε κατά Βρετανίδας δημοσιογράφου, η Ρεπουμπλικανή βουλευτής στη Βουλή των Αντιπροσώπων από την Πολιτεία της Τζόρτζια Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν όταν η πρώτη την ρώτησε για το πρόσφατο συμβάν με την διαρροή κάποιων πληροφοριών για επικείμενη επίθεση των ΗΠΑ στους Χούθι.
Η Γκριν φανερά ενοχλημένη και εξοργισμένη, ρώτησε πρώτα τη δημοσιογράφο από που είναι και στη συνέχεια της απάντησε:
«Ωραία. Δεν δίνουμε δεκάρα για την γνώμη σου. Γιατί δεν πας πίσω στη χώρας σου όπου έχετε ένα μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα και θα πρέπει να ανησυχείς για τα σύνορα της δικής σου χώρας. Τι έχεις να πεις για τις γυναίκες που βιάζονται από μετανάστες στη χώρα σου;»
Marjorie Taylor Greene speaking to journalist from the Island of Bad Luck (More widely known as Once-Great-Britain). Awesome, I tell you.https://t.co/3ueJuuGChE pic.twitter.com/jaiEHeQuWn
— East_Calling (@East_Calling) March 28, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.