ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε άσχημη διανοητική κατάσταση ο Τζο Μπάιντεν – Ξέχασε για ακόμη μία φορά τι θέλει να πει και λέει ασυναρτησίες! (βίντεο)

Το βλέμμα του «έπεσε στο κενό» τρομάζοντας όσους βρίσκονταν γύρω του

Σε άσχημη διανοητική κατάσταση ο Τζο Μπάιντεν – Ξέχασε για ακόμη μία φορά τι θέλει να πει και λέει ασυναρτησίες! (βίντεο)

Ακόμα ένα βίντεο δείχνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που αφορούν την πνευματική και νοητική του υγεία.

Συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν μιλούσε, ξαφνικά σταματάει καθώς ξέχασε τι ήθελε να πει.

Μάλιστα το βλέμμα του «έπεσε στο κενό» ενώ ανέφερε διάφορες ασυναρτησίες. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Κογκρέσου και της Εσωτερικής Ασφάλειας… Γραμματέας… ουγκιά… ουχχ… δεν είμαι σίγουρος ότι θα…», λέει ο Μπάιντεν, καθώς οι γύρω του κοιτούν μέσα ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.