ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε μπαρ με θέμα τα κρυπτονομίσματα ο Ν.Τραμπ – Υπέγραψε αυτόγραφα και μοίρασε στους οπαδούς του μπέργκερ

Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες από οπαδούς του και λάτρεις των κρυπτονομισμάτων

Σε μπαρ με θέμα τα κρυπτονομίσματα ο Ν.Τραμπ – Υπέγραψε αυτόγραφα και μοίρασε στους οπαδούς του μπέργκερ

Σε μπαρ με θέμα τα κρυπτονομίσματα στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου υπέγραψε αυτόγραφα και μοίρασε στους οπαδούς μπέργκερ που αγόρασε με Bitcoin.

Μέσα στο μπαρ PubKey κοντά στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Γκρίνουιτς Βίλατζ ο Τραμπ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες από οπαδούς του και λάτρεις των κρυπτονομισμάτων.

«Ποιος θέλει ένα μπέργκερ;», ρώτησε.

«Είναι καλά», είπε ο Τραμπ μοιράζοντας τα μπέργκερ. «Αυτό είναι ένα crypto μπέργκερ – έτσι θα έπρεπε να τα λένε, να τα βαφτίσουν Bitcoin και crypto».

Τραμπ: «Το Bitcoin συμβαίνει»

Αν και είχε δηλώσει κάποτε για το Bitcoin ότι «μοιάζει με απάτη» ο Τραμπ έκανε μεγάλη στροφή και τώρα φλερτάρει με τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων όχι μόνον για τις ψήφους τους και δωρεές στην εκστρατεία επανεκλογής του, αλλά και για να εξασφαλίσει τη στήριξή του στο «World Liberty Financial», ένα πρότζεκτ που προωθεί μαζί με τους γιους του.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή του μπαρ, Ντρου Άρμστρονγκ, ο Τραμπ ξόδεψε 998,70 δολάρια για μερικές δεκάδες μπέργκερ αφού πλήρωσε με Bitcoin χρησιμοποιώντας την εφαρμογή πληρωμών Strike.

Το μπαρ δημοσίευσε εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Τραμπ να σκανάρει με το κινητό του έναν κωδικό QR, προτού διακηρύξει ότι μόλις έγινε ο πρώτος εν ενεργεία η πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που έκανε συναλλαγή με Bitcoin.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Bitcoin συμβαίνει», είπε ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.