Η υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις για να προσελκύσει την ψήφο των μαύρων θρησκευόμενων άλλαξε τον τρόπο ομιλίας της και άρχισε να μιλά σαν τον…Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Η Καμάλα Χάρις είπε σε εκκλησιαστική εκκλησία την Κυριακή ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «αποφασισμένες να γυρίσουν σελίδα στο μίσος και τον διχασμό».

Η επίσκεψη της αντιπροέδρου στην Εκκλησία της Χριστιανικής Συμπόνιας της Φιλαδέλφειας, όπου ο πάστορας την παρουσίασε ως «η φωνή του μέλλοντος», ήταν ο πρώτος σταθμός της ημέρας στη μεγαλύτερη πόλη της κρίσιμης πολιτείας της Πενσυλβάνια και ένα προπύργιο των Δημοκρατικών.

Η υποψήφια για την προεδρία προσπαθεί να δώσει ώθηση στους υποστηρικτές της με λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Στις παρατηρήσεις της, η Χάρις βασίστηκε στην ιστορία του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος ξεπέρασε τις δυσκολίες για να διαδώσει τον λόγο του Ιησού.

«Σε δύσκολες στιγμές που μπορεί να κουραζόμαστε να κάνουμε το καλό, πρέπει να θυμόμαστε τη δύναμη που λειτουργεί μέσα μας, τη θεϊκή δύναμη που άλλαξε τη ζωή του Παύλου, τον οδήγησε στο ναυάγιο και τον στήριξε μέσα από δοκιμασίες», είπε ο Χάρις.

Και φυσικά στο Χ την “περιποιήθηκαν” ανάλογα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!