ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σι Τζινπίνγκ: «Είμαστε έτοιμοι να εμβαθύνουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και τη συνεργασία με τις ισλαμικές χώρες»

Όσα δήλωσε στην ομιλία του στη 15η σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας

Σι Τζινπίνγκ: «Είμαστε έτοιμοι να εμβαθύνουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και τη συνεργασία με τις ισλαμικές χώρες»

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, δήλωσε σήμερα Σάββατο (4/5) πως η Κίνα είναι έτοιμη να ενισχύσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και να εμβαθύνει την πραγματιστική πολιτική συνεργασία με τις ισλαμικές χώρες.

«Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεχίσει τη συνεργασία με τις ισλαμικές χώρες για να διατηρήσει την παραδοσιακή φιλία, να ενισχύσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη, να εμβαθύνει την πολιτική πραγματιστική συνεργασία και να επεκτείνει τις ανθρωπιστικές ανταλλαγές», επισήμανε ο Κινέζος ηγέτης στην ομιλία του στη 15η σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κινέζος ηγέτης σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια, η Κίνα και οι ισλαμικές χώρες αλληλοϋποστηρίχθηκαν σε θέματα που αφορούν τα μείζονα συμφέροντα και τους σοβαρούς κινδύνους, πέτυχαν καρποφόρα αποτελέσματα σε πραγματιστική συνεργασία και βελτιώνουν συνεχώς τις φιλικές σχέσεις, δημιουργώντας ένα μοντέλο συνεργασίας μεταξύ των κρατών του Παγκόσμιου Νότου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.