ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Α.Μπλίνκεν θα επισκεφτεί την Ελλάδα – Αφού πρώτα πάει στην Τουρκία»

«Κλείδωσε» η επίσκεψη του Άντονι Μπλίνκεν στην Ελλάδα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Α.Μπλίνκεν θα επισκεφτεί την Ελλάδα – Αφού πρώτα πάει στην Τουρκία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάθιου Μίλερ, ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν θα επισκεφθεί τη χώρα μας μετά την επίσκεψή του στην Τουρκία. 

«Αργότερα απόψε (4.1.2024) ο υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, θα αναχωρήσει για την 4η επίσκεψή του στη Μέση Ανατολή από την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει και στάσεις στην Ευρώπη», είπε ο Μάθιου Μίλερ, αναφέροντας την Ελλάδα και την Τουρκία μεταξύ άλλων χωρών.

Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα και σήμερα επιβεβαιώθηκαν δια στόματος Μάθιου Μίλερ, ότι ο Άντονι Μπλίνκεν θα επισκεφθεί και τη χώρα μας.

Αναμένουμε να μάθουμε τι ακριβώς θα συζητήσει στην Τουρκία και τι είδους ανταλλάγματα θα δώσει στον Ερντογάν αλλά και τι επισήμως θα ζητήσει από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός υπουργός επιδιώκει να επιτύχει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και την πώληση των F-16 στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μπλίνκεν ζήτησε να συναντήσει τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, αλλά δεν έχει “κλείσει” ακόμα αυτό το σημαντικό ραντεβού. Η συνάντηση έτσι θα αφορά τη Σουηδία και τη συνδιαλλαγή για τα “τουρκικά” F-16.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.