ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στην Τουρκία για αμυντικές διαβουλεύσεις η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

H Δρ. Γουόλαντερ θα συμμετάσχει στην Ομάδα Υψηλού Επιπέδου Άμυνας με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας

Στην Τουρκία για αμυντικές διαβουλεύσεις η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Για αμυντικές διαβουλεύσεις στην Τουρκία μεταβαίνει η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ αρμόδια για Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας, Δρ. Σελέστ Γουόλαντερ. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Πενταγώνου, η Αμερικανίδα υφυπουργός «αναχώρησε την 5η Νοεμβρίου για την Τουρκία και την Πολωνία προκειμένου να πραγματοποιήσει υψηλού επιπέδου αμυντικές διαβουλεύσεις με αυτούς τους βασικούς νατοϊκούς συμμάχους».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Τουρκία, η Δρ. Γουόλαντερ θα συμμετάσχει στην Ομάδα Υψηλού Επιπέδου Άμυνας με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας για να συζητήσει θέματα περιφερειακής ασφάλειας και διμερούς αμυντικής συνεργασίας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της στην Πολωνία, θα συμμετάσχει στην Ομάδα Υψηλού Επιπέδου Άμυνας με το υπουργείο Άμυνας της Πολωνίας για να συζητήσουν την υποστήριξη στην Ουκρανία, θέματα αμυντικών προμηθειών και για την ευρωπαϊκή ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Γουόλαντερ θα επισκεφθεί επίσης αμερικανικά στρατεύματα στην Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.