ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Στο Τουρκμενιστάν ο Β.Πούτιν – «Μια νέα παγκόσμια τάξη είναι απαραίτητη»

«Ο πλούτος να κατανέμεται με πιο δίκαιο τρόπο και οι απόψεις της κάθε χώρας να λαμβάνονται υπόψη» είπε

Στο Τουρκμενιστάν ο Β.Πούτιν – «Μια νέα παγκόσμια τάξη είναι απαραίτητη»

Την επίσκεψή του στο Τουρκμενιστάν, τη χώρα αυτή της Κεντρικής Ασίας, ξεκίνησε  σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και μετέβη στον χώρο διεξαγωγής διεθνούς διάσκεψης, όπου μίλησε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πούτιν, μια νέα παγκόσμια τάξη είναι απαραίτητη όπου ο πλούτος να κατανέμεται με πιο δίκαιο τρόπο και οι απόψεις της κάθε χώρας να λαμβάνονται υπόψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάσκεψη στην πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, το Ασγκαμπάτ, συμμετέχουν ηγέτες περιφερειακών χωρών και ο Πούτιν αναμένεται να έχει ξεχωριστές συνομιλίες με τον ομόλογό του τού Τουρκμενιστάν, τον Σερντάρ Μπερντιμουχαμέντοφ, ενώ όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος αναμένεται να έχει συνομιλίες για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή στο περιθώριο της διάσκεψης με τον Ιρανό πρόεδρο Μασούντ Πεζεσκιάν, ο οποίος επίσης πρόκειται να συμμετάσχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.