ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Στο Βερολίνο ο Τ.Μπάιντεν για να ενισχύσει τη συνεργασία με σημαντικούς συμμάχους των ΗΠΑ στην Ευρώπη

Θα τιμηθεί για την ενίσχυση των υπερατλαντικών δεσμών

Στο Βερολίνο ο Τ.Μπάιντεν για να ενισχύσει τη συνεργασία με σημαντικούς συμμάχους των ΗΠΑ στην Ευρώπη

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα επιχειρήσει σήμερα να ενισχύσει τη συνεργασία με σημαντικούς συμμάχους των ΗΠΑ στην Ευρώπη για ζητήματα των πολέμων στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, στην τελευταία, αλλά και σύντομη προεδρική επίσκεψή του στο Βερολίνο.

Ο Μπάιντεν επεδίωξε να βελτιώσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ευρώπη, μετά από την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ (2017-2021), ενώ θα του αποδοθούν στρατιωτικές τιμές, πριν του απονεμηθεί η ύψιστη τιμητική διάκριση της Γερμανίας από τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διάκριση θα απονεμηθεί στον 81χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ “για τη συνεισφορά του τόσο στη βελτίωση των διμερών σχέσεων Γερμανίας-ΗΠΑ, αλλά και για την ενίσχυση των υπερατλαντικών δεσμών” σε όλα τα αξιώματα που είχε, αλλά και τις θέσεις που υπηρέτησε κατά τα τελευταία 50 χρόνια, σύμφωνα με το προεδρικό γραφείο της Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.