ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνάντηση Τ.Μπάιντεν με Κ.Στάρμερ: Επίθεση του Αμερικανού προέδρου σε δημοσιογράφο – «Κάνε ησυχία και μη μιλάς» (βίντεο)

«Πρέπει να είσαι ήσυχος, θα κάνω μία δήλωση»

Συνάντηση Τ.Μπάιντεν με Κ.Στάρμερ: Επίθεση του Αμερικανού προέδρου σε δημοσιογράφο – «Κάνε ησυχία και μη μιλάς» (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στην διάρκεια συνάντησής του με τον Κιρ Στάρμερ, στην Βρετανία, επέπληξε δημοσιογράφο του Sky News, λέγοντάς του «να είσαι ήσυχος» και να «μην μιλάει», όταν προσπάθησε να κάνει ερωτήσεις.

Ο Μπάιντεν και ο Βρετανός πρωθυπουργός έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την έναρξη της συνάντησης.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε τη σκηνή, ο δημοσιογράφος του Sky News Τζέιμς Μάθιους, προσπάθησε να κάνει μια ερώτηση σχετικά με τη γνώμη του προέδρου για την απειλή πολέμου και την πλευρά του Βλαντίμιρ Πούτιν, στην περίπτωση που η Αμερική άρει τους περιορισμούς στη χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από την Ουκρανία εντός της Ρωσίας.

Ο Μπάιντεν απάντησε απότομα, λέγοντάς του:

«Κάντε ησυχία, θα μιλήσω, εντάξει;».

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, επέμεινε και ξαναρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο, για να πάρει την εξής απάντηση:

«Πρέπει να είσαι ήσυχος, θα κάνω μια δήλωση».

Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν και ο Στάρμερ έκαναν δηλώσεις για τα θέματα που θα συζητούσαν.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις τους, ο δημοσιογράφος του Sky News έκανε ξανά την ερώτησή του.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος απάντησε:

«Δεν σκέφτομαι πολύ τον Βλαντιμίρ Πούτιν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε ομοβροντία ερωτήσεων, στις οποίες δεν έδωσε καμία απάντηση, ενώ τα επιτελεία των δύο χωρών κοιτούσαν αμήχανα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.