ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Κασσελάκης: Φτιάχνει «νέο ΣΥΡΙΖΑ», αφού δεν τον γουστάρουν στον παλιό! Ψηφοφόρους πού θα βρει;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Κάρλσον: «Η εκλογική νοθεία είναι ανεξέλεγκτη στις ΗΠΑ – Μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος μέχρι και ένας νεκρός» (βίντεο)

«Με αρκετή εξαπάτηση, θα μπορούσε να συμβεί» δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος

Τ.Κάρλσον: «Η εκλογική νοθεία είναι ανεξέλεγκτη στις ΗΠΑ – Μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος μέχρι και ένας νεκρός» (βίντεο)

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον ειρωνεύτηκε ότι με τον όγκο της εκλογικής νοθείας που συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν χρειάζεται καν η ψήφος για να εκλεγείς πρόεδρος.

«Μπορείς να πάρεις ένα μανεκέν, κι έναν νεκρό ακόμη και να τον κάνεις πρόεδρο. Απλώς λέω – θεωρητικά πιθανό. Με αρκετή απάτη που θα μπορούσε να συμβεί» είπε μιλώντας στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν. 

Ο Κάρλσον ανέφερε ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ μπορούν εύκολα να νοθευτούν, αναφερόμενος σε αυτό που συνέβη το 2020.

Μετά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ανέφεραν συστηματικές εκλογικές παρατυπίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν επανειλημμένα προσφύγει στα δικαστήρια για να απαιτήσουν επανακαταμέτρηση των ψήφων σε ορισμένες πολιτείες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς τα αιτήματά τους απορρίφθηκαν από τα δικαστήρια, συμπεριλαμβανομένου του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.