ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Μελόνι για απόφαση G7: «Δεν πειράζουμε τα χρήματα – Δίνουμε δάνειο στο Κίεβο από τα κέρδη»

«Πρέπει να καθοριστούν οι λεπτομέρειες»

Τ.Μελόνι για απόφαση G7: «Δεν πειράζουμε τα χρήματα – Δίνουμε δάνειο στο Κίεβο από τα κέρδη»

«Πετύχαμε μια πολιτική συμφωνία για την παροχή επιπλέον οικονομικής βοήθειας στο Κίεβο μέχρι το τέλος του χρόνου, χάρη σε ένα σύστημα δανείων», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι στο τέλος της πρώτης ημέρας εργασιών της Συνόδου Κορυφής της ομάδας χωρών της G7, στην Απουλία της Κάτω Ιταλίας.

«Δεν πρόκειται για κατάσχεση, αλλά για κέρδη που παράγονται. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που με γεμίζει ικανοποίηση, τώρα θα πρέπει να καθοριστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η όλη αναφορά της είναι σε ρωσικές καταθέσεις και αγαθά που βρίσκονται στις χώρες της Δύσης και είχαν «παγώσει» προσωρινά μετά την επέμβαση της Μόσχας στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.