ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Μελόνι και Β.Ζελένσκι συναντήθηκαν στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο

Συζήτησαν για τις ανάγκες του Κιέβου ενόψει του χειμώνα, μετά από τις αλλεπάλληλες ρωσικές επιθέσεις κατά σημαντικών υποδομών και του άμαχου πληθυσμού της Ουκρανίας

Τ.Μελόνι και Β.Ζελένσκι συναντήθηκαν στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο

Με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκε σήμερα στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ του Τσερνόμπιο, στην λίμνη του Κόμο η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν οι ανάγκες του Κιέβου ενόψει του χειμώνα, μετά από τις αλλεπάλληλες ρωσικές επιθέσεις κατά σημαντικών υποδομών και του άμαχου πληθυσμού της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Τζόρτζια Μελόνι επανέλαβε ότι η στήριξη της Ουκρανίας είναι κεντρικό σημείο στην ατζέντα της ιταλικής προεδρίας της G 7 και αναφέρθηκε στην αδιάκοπη καταβολή προσπαθειών υπέρ της νόμιμης αυτοάμυνας της χώρας και μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης. Ιδιαίτερο βάρος, τέλος, δόθηκε στο θέμα της ανοικοδόμησης ενόψει και της πραγματοποίησης το 2025 στην Ιταλία της Διάσκεψης για την Ανάκαμψη της Ουκρανίας», τονίζεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης της Ρώμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.